Abang BEN datang UMK !

May 27, 2017

Assalamualaikum ❤

Hai semua ! Ha start pada 15 Mei sampai la 18 Mei 2017 yang lepas, lebih kurang seminggu la adalah hari penat sedunia rasanya kot. Haih ! Maklumlah student intern memang banyak keje la kan. Nak nak pulak time tu atyyn kena handle event 'Karnival 10 Tahun UMK' . Seminggu tu memang penat nak kena handle semua benda. Walaupun penat, tapi Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan i'm really excited sebab dapat jumpa abang BEN ASHAARI !
Masa mula-mula kena handle event ni, atyyn diberitahu kena handle 2 program santai. Bila dah bincang-bincang, tiba-tiba bos cakap okey kita jemput Ustaz Shukri dan Ben Ashaari. I was like whattt ?? Ben Ashaari ? Dengan muka ala ala sailor moon, terus atyyn cakap ha SETUJU ! 
Tak tahu nak cakap ape dah. Yela abang ben nak datang UMK kot !

Dulu zaman-zaman matrik selalu baca blog abang ben ni ha. Pastu baca blog-blog orang lain. Tapi takde pon nak buat blog sendiri. Sebab time tu feeling 
'Eh, sape nak baca dan ambik tahu pasal aku? Baca yang orang sudah.' 

Hahahaha... Sekarang baru nak terkial-kial nak menulis blog. Ambik kau ! Ni semua suntikan drug (motivasi) yang abang ben bagi masa talk hari tu. Masa talk tu fuhhh atyyn punya la duk fikir program seterusnya tu. Kelam kabut jugak sebelum tu kat belakang. Walaupun tak duduk kat depan tapi dengar je ape abang ben citer. Sebelum tu ingat takde student yang nak tanya. Ala maklum la student ni bila tanya ada soalan tak ? Dia buat muka "faham Cikgu !" tapi eh ada jugak yang tanya. Ha atyyn ada jugak la tanya satu soalan. Buat muka konfiden je tanya ! Hahaha..

Talk dah habis, 'eh dia ni banyak pulak nak tanya kann. Masa talk tak nak tanya.'

Ha sampai terduduk dah kami kat bawah tu dengar abang ben bagi tips-tips exam. Eh! hahaha...



Ni je gambar yang ada bersama abang ben. Lupa nak wefie. Ha sekarang dah menyesal ! Takpe-takpe ada rezeki panjang umur nanti jumpa lagi. Ngee ~~  

Lepas abang ben balik, lama jugak atyyn berfikir untuk masuk bidang blogging ni. 
Nak ke tak ? Nak ke tak ? Pastu duk fikir nak tulis ape nanti ? Kang tak pasal-pasal separuh jalan je aku ni nanti.
Ha fikir punya fikir hmmm buat jela blog. Takde orang baca takpe boleh tinggalkan kenangan kat anak cucu cicit nanti. Sebab abang ben, buat sajo lerrr.. kihkihkih... Nampak tak eksaitednye atyyn! kihkihkih.. 

You Might Also Like

26 comments

  1. Whuaaaa jumpe abang ben.....

    ReplyDelete
  2. wah jumpa artiss.. jelous i

    ReplyDelete
  3. Tahniah Atin😊😊 untung atin dapat tips2 dari Aben

    ReplyDelete
  4. Tahniah Attyn...seronoknyaa dapat jumpa Bangben

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe.. selamat membaca jugak mama .. kihkihkih

      Delete
  6. selamat berblog atyyn, untung dapat direct tips dari abang ben. follow sini.

    ReplyDelete
  7. sebab abennn jekkkkk ermm sebab ai tak ke ? hahaha

    ReplyDelete
  8. hai atyyn. selamat dtg ke KBBA

    ReplyDelete
  9. Happy Blogging Atyyn! Tulis je apa pun, insyaallah ada la yang baca tu .hihi

    Salam kenal dr kakfiza , www.fizazainy.com (KBBA9)

    ReplyDelete
  10. jumpa akak pulak, excited tak..hehhe..salam kenal..nadia johari here www.miszrockers.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumpa akk hmmm lagi eksaited kot. kihkihkih..

      Delete
  11. Tak mau jumpa kak juju yang comot ni ke hahaha...mmg best dpt berguru dgn ben...dia tak lokek ilmu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nakk jugak jmpe kak juju... ishh org femes mstilah kene jumpa.. hehehe

      Delete
  12. Hi salam kenal.. done followwww :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts